Medical Park Antalyaspor’da İmza Şov

Medical Park Antalyaspor, 2013-2014 sezonunu tarihinde ilk kez seyircisi önünde toplu imza töreniyle açtı.

Sezon açılışı ve imza töreninde Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü, eski ve yeni oyuncuları ile yönetim kurulu üyeleri düzenlenen imza töreninde taraftarla buluştu.
Törende, eski futbolcular, yeni transferler, teknik heyet ve Antalyaspor yönetim kurulu üyeleri tek tek isimleri okunarak platforma çağrıldı. Yeni transferlerin isimleri açıklandığında stadyumu dolduran taraftar grupları, müthiş bir tezahüratla takımlarına destek verdi. Saha kenarına kurulan platformda gerçekleşen törende yeni transferler kendilerini kırmızı-beyazlı yapan sözleşmeyi alkışlar eşliğinde imzaladı. Şova dönüşen törende, teknik direktör Samet Aybaba 1, Milan Baros 1+1, Anton Ferdinand 3, Serkan Balcı 2, Gökçek Vederson 1+1, Ömer Aslan 1 yıl kiralık, Ahmet Özden ve Fikret Sevilgen ile 5'er yıl, kaleci Saso Fornezzi de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Törende taraftarlar, Teknik Direktör Samet Aybaba'ya yoğun ilgi gösterdi. Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerinin de platforma çıkmasının ardından başlayan konfeti yağmuru altında taraftarları selamlayan oyuncalar, toplu fotoğraf çektirdi. İmza törenin ardından oyuncular ve taraftarlar hep birlikte 'Akdeniz Akşamları' şarkısını söyledi.

İmza töreninde Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Süper Lig'de Akdeniz'in tek takımı olarak Antalyaspor’un olduğunu herkesten destek beklediklerini söyledi.

İmza törenin ardından Medical Park Antalyaspor, PTT 1'inci Lig ekiplerinden Fethiyespor'la hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Kaynak: İHA