Kasımpaşa-Sivasspor Hazırlık Maçının Ardından

Hazırlık karşılaşmasında Sivasspor'u 3-0 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Arveladze, Sivasspor karşısında ilk yarıda iyi oynamadıklarını belirterek, "Hazırlık maçlarında alınan skorlar yanıltabilir. Bu maç tam bir lig havasında geçti. İlk yarı Sivasspor daha iyiydi. İkinci devre biz daha hareketliydik. İlk golü bizim atmamız bizim açımızdan maçı güzelleştirdi. Artık lig başlıyor ve iyi bir şekilde girmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sezonu Kardemir Karabükspor deplasmanında açacaklarını hatırlatan Gürcü teknik adam, "Herkes iyi çalıştı lig için. 6,5 haftadır çalışıyoruz. Bu az bir süre değil. Fizik olarak herkes hazır ama takım havasını bulmak lazım" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın kaptanı Yalçın Ayhan, Sivasspor karşısında alınan skorun kendilerini yanıltmaması gerektiğini savunarak, "İnşallah lige iyi bir başlangıç yaparız. Hatalarımızı görerek Kardemir Karabükspor maçına 3 puan için çıkacağız" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise, ilk yarı iyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini belirterek şunları kaydetti:
“Öncelikle takımımızın pas organizasyonları çok iyiydi. İlk yarı iyi şeyler yaptık. İkinci yarı daha farklıydı. Uzun kamp döneminin ardından bazı yorgunluklar oluyor. Biraz sabırlı olacağız. Takımımız gelişme içinde. Takımımız lige hazır olacak ve çok iyi şeyler bizi bekliyor diyebiliriz."

Kaynak: İHA