Bursaspor'da Teknik Direktör Arayışları

BURSA - Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulunun, Yılmaz Vural, Christoph Daum ve Eric Gerets'in aralarında bulunduğu 5 teknik adamla görüşeceği iddia edildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Hikmet Karaman ile yollarını ayıran yönetim, takımın başına deneyimli bir teknik adam getirmek için vakit geçirmeden çalışmalara başladı.

İlk olarak Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman ile irtibata geçildi ancak onlardan olumlu yanıt alınamadı. Özellikle ikna edilmeye çalışılan Denizli'nin, bu görevi üstlenmek istemesine rağmen önceden yaptığı plan ve program dolayısıyla bu teklifi kabul edemeyeceğini söylediği öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından umre ziyaretini erken bitirmek zorunda kalan Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, kente gelerek yöneticilerle toplantı yapacak.

Yönetimin, geçen sezon Sanica Boru Elazığspor'da görev yapan Yılmaz Vural, bir dönem Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi de çalıştıran Christoph Daum, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets ile birer İtalyan ve Alman teknik direktörle görüşeceği öne sürüldü.

Kaynak: AA