Başkan Körüstan'dan Teknik Direktör Açıklaması

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Hikmet Karaman’ın ayrılmasından sonra yerine geçecek teknik direktörü en kısa zamanda açıklayacaklarını söyledi.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Özlüce Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Hikmet Karaman ile iyi niyet içerisinde beraber çalışacaklarını daha önce belirttiklerini vurgulayan Körüstan, yine iyi niyet çerçevesinde kendisiyle yollarının ayrıldığının altını çizdi. En kısa zamanda yeni teknik direktörle anlaşacaklarını belirten Körüstan, “Vojvodina karşısında alınan 3-0’lık yenilgi bizi çok üzdü. Avrupa’ya böyle veda etmek istemezdik. Sporda böyle şeyler olabiliyor. En kısa sürede toparlanacağız. İcra Kurulu olarak toplantı yaptık. Bursasporumuza yakışır iyi bir teknik direktörle anlaşacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç alternatif var. Onlarla temas halindeyiz. Hayırlısıyla iyi bir netice alırız" dedi.

“BURSASPOR’UN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Transfer konusuna da değinen Körüstan, “Yabancı transferini kadromuzdaki kontenjandan dolayı yapamıyoruz. Yerli oyuncularda ise, alternatif bulunmuyor. Kısıtlı alternatifler olmasına rağmen yeni teknik direktörün raporu doğrultusunda transfer yapabiliriz. Yabancı sayısı seneye 5'e inecek. Önümüzdeki senenin de yapılanmasını yapmamız gerekiyor. Biz, Bursaspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu.

“DAHA ÖNCE PROGRAMLANMIŞ SEYAHATLERİMDEN DOLAYI VOJVODİNA MAÇLARINA GİDEMEDİM”
Vojvodina ile oynan maçlara neden gelmediği şeklinde soruya da cevap veren Körüstan, “Daha önce programlanmış bir seyahatim vardı. Bu yüzden maçlara gelemedim. Yoksa maçlara gelmemek gibi bir şey söz konusu değil. Yönetimin de erken ayrılması gibi bir şey söz konusu olamaz. Birkaç arkadaş maçı alt tribünden seyretmiş" yanıtını verdi.

Körüstan ayrıca, çalışmalarını Vakıfköy’de sürdüren Hakan Aslantaş’ın da yeninde A takım ile çalışmalarına başlayacağını, bir süre önce görevine son verilen tercüman Volkan Çay’ın da tekrar görevine döneceğine vurgu yaptı.

Kaynak: İHA