Tarsus, İlk Maçını Evinde Yapacak

Spor Toto 2. Lig’de 2013-2014 Futbol Sezonu fikstür çekimi yapıldı.

Beyaz Grup’ta yer alan Tarsus İdman Yurdu, ilk hafta sahasında Kartalspor’u konuk edecek.
Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı İsmail Akdağcık, fikstürden memnun olduğunu, ilk maçında kendi sahalarında oynama avantajını iyi değerlendireceklerini söyledi.

İlk maçlarını 8 Eylül'de Kartalspor ile Tarsus’ta oynayacaklarını ifade eden Akdağcık, zor bir sezon olacağını kaydetti.

Akdağcık, “İlk maçımızı içerde Kartalspor oynayacağız. Zorlu maçlarımız var. Grubumuzda en az 6-7 takım şampiyonluğa oynuyor. İnşallah zoru başararak, onların içinde olacağız. Çok verimli, hırslı ve istekli bir hazırlık dönemi içerisindeyiz. Küçük birkaç eksikliğimiz var, onları da giderirsek hiçbir sıkıntı yaşamadan lige hazırlanmış olacağız. Bayrama kadar Tarsus’taki hazırlık dönemini biteceğiz, 2 günlük izinden sonra Esentepe’deki kamp dönemine geçeceğiz. İnşallah iyi birkaç hazırlık maçlarında hem uyum sorunu, hem kaynaşma sorununu en kısa sürede atlatıp lige hazır olacağız” dedi.

Müsabakaları Şehir Stadı’nda oynamak için girişimlerin devam ettiğini vurgulayan Akdağcık, “Burada herkesin ısrarla istediği Şehir Stat ile ilgili yazışmalarımız devam ediyor. Eğer şartlar uygun olursa maçlarımız Şehir Stadında oynayacağız. Bu sene her zamankinden çok daha takımımızdan umutluyum. Geleceğe umutla bakıyorum. İnşallah arzuladığımız ve istediğimiz hedefi sezon sonunda yakalarız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA