Mustafa Akçay'dan büyük gaf

Dinamo Minsk ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Akçay, basın toplantısında büyük bir gafa imza attı.

Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinde Dinamo Minsk maçının oynanacağı Brestskiy Stadı'nda Brezilyalı oyuncu Alanzinho ve kaleci Zeki Ayvaz ile basın toplantısı düzenledi.

Rakiplerinin özellikle ofansif bölgede güçlü oyunculara sahip bulunduğunu, bu nedenle savunmada dikkatli olmaları gerektiğini belirten Akçay, 'Rakip oyunculara kendi alanımızda çok fazla zaman ve alan tanımadan oynamamız gerekiyor. Özellikle Sychev gibi önemli oyuncuya sahip bir takımla oynayacağız. Kendi güçlerini evlerinde yüksek düzeyde göstermek isteyecekler. Bunu biliyoruz, yarın hem onlar hem de bizim için zor bir gün olacak' diye konuştu.

Belaruslu bir basın mensubunun, 'Sychev'i Dinamo Minsk'te etkili oyuncular arasında saydınız. Ancak bu oyuncu artık başka kulüpte oynuyor' yönündeki sözleri üzerine Akçay, 'Biz de onun sakatlık veya başka nedenlerden dolayı oynatılmadığı yönünde düşünceye sahiptik' ifadesini kullandı.