Yalovalı Raketler Balkan Şampiyonu Oldu

Sırbistan'ın Kikinda şehrinde yapılan Yıldızlar Gençler Balkan Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil eden Yalovalı raketler, Balkan Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Sırbistan'da 4-7 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılan şampiyonanın genç milli takım kadrosunda Yalova Gençlik Spor Bölge Antrenörü Bayramali Yıldız, Yalova Belediyesporlu sporcular Hüseyin Durmaz, Özgün Öztürk ve İbrahim Gündüz ile Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nden Oğuzhan Öner yer aldı. Şampiyonada Sırbistan, Romanya, Makedonya, Yunanistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Arnavutluk, Karadağ ve Türkiye karşılaşırken, takım müsabakalarında genç milli takım üçüncülük kupasını kazandı. Ferdi müsabakalarında ise gençler kategorisinde ilk kez yarışan ve 2 sene daha bu kategoride mücadele edecek olan Yalovalı İbrahim Gündüz Balkan Şampiyonasında 3.'sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Çift erkeklerde ise diğer Yalovalı sporcular Hüseyin Durmaz ve Özgün Öztürk tarihi bir başarıya imza atarak Balkan Şampiyonu oldular. Sırbistan’da gelen başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Yalova Masa Tenisi İl Temsilcisi Feridun Toparlak, ”Sporcularımız 10 günlük kamp döneminin ardından katıldıkları bu turnuvada ekol olan bu ülkeler arasından sıyrılarak kürsünün en üstünde  yer alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA