Tvf Başkanvekili Üstündağ, Yetenek Kampı Sporcuları İle Bir Araya Geldi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen ve Küçük Milli Takımın alt yapısını oluşturmak amacıyla, 120 sporcu ve 24 antrenör ile Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara kompleksinde gerçekleştirilen 2013 yılı yetenek taraması performans testi kampı, 30 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirildi.

Türkiye genelinde yapılan seçmeler sonucunda kampa katılan sporculara, ilk üç gün TVF Performans Laboratuarında performans testleri uygulandı. Sporculara boş vakitlerinde genel oyun kuralları, sporcu beslenmesi ve sporcu sağlığı ile ilgili, konularda uzman hocalar eşliğinde teorik dersler verildi.

Ayrıca, TVF Spor Lisesi hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Yetenek kampı sporcuları, kampın tamamlanmasının ardından, dün TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Vekili Üstündağ, sporculara ve antrenörlere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, teşekkür belgelerini takdim etti. Türk voleyboluna yeni yetenekler kazandırmak amacıyla yapılan kamp sonucunda seçilecek olan sporcular, uygun zamanlarda toplanarak yıl boyu çalışmalarına devam edecekler.

Kaynak: İHA