Aydınspor 1923 Sahaya İndi

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Aydınspor 1923 yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Efeler tesislerindeki hazırlıklara 16 oyuncuyla başlarken Mukan Perinçek Stadı’nda ise yardımcı antrenörler nezaretinde seçmeler başladı.

Siyah-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta sonu evlenen Bayram Çetin dışında tam kadro antrenmanlara başladı.

Antrenmana ilk görüşmede anlaşamayan Mehmet Gürkan Öztürk’te katılırken, Kastamaonuspor’dan kadroya katılan Fırat Sağesen ile Göztepe’den transfer edilen Özgür Uysal’da antrenmanda yer aldı. Antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan teknik direktör Hüsnü Özkara,futbolculara yeni sezon öncesi sakatlık açısından dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Antrenmanı kulüp yöneticileri ve Sportif Direktör Ali Aydın’da izledi. Antrenmanı izleyen taraftarlar ise meşale şov yaptı. Aydınspor 1923’ün Sportif Direktörü Ali Aydın yaptığı açıklamada, seçmelere gelen yaklaşık 60 oyuncunun bulunduğunu ifade etti.

Bu oyuncuların yardımcı antrenörler nezaretinde çalışacağını ve bir hafta boyunca deneneceğini ifade eden Aydın, “3 aşamalı bir seçme olacak. Seçtiğimiz oyuncular olursa Topuk Yaylasındaki kampa katılacaklar. Bolu kampında ise takımımızı tamamen oluşturacağız.”dedi.

4-5 oyuncu daha transfer etmeyi planladıklarını ifade eden Aydın, “Transferleri hafta sonuna doğru tamamlamayı planlıyoruz”ifadesini kullandı.

TSYD TAMAM
Öte yandan, bol bol hazırlık maçı oynayacaklarını belirten Aydın, “Bu hazırlık maçlarında yenmekte var yenilmekte. Uzun yıllardır Aydınspor’un girmediği turnuvaya gireceğiz. Bizim için faydalı bir turnuva olacaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA