Atletizm Şampiyonasına Topuk Yaylası'nda Hazırlanıyor

DÜZCE - Düzce Topuk Yaylası'nda 25 günlük kampa giren milli atlet Halil Akkaş, Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsli etmek istiyor.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kampa giren Akkaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp süresince kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapacağını söyledi.

Akkaş, 10-18 Ağustos tarihlerinde Moskova'da yapılacak Dünya Atletizm Şampiyonası'nda iyi bir derece almayı hedeflediğini anlatarak, bunun için ilk hazırlık kampına Topuk Yaylası'nda başladığını kaydetti.

"Şu andaki hedefim Moskova'da yapılacak dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir" diyen Akkaş, 25 günlük kamp süresini en iyi şekilde değerlendirmek istediğini ifadei etti.

-"Bütün yönümüzü dünya şampiyonasına çevirdik"

Milli Antrenör Ramazan Kutlu ise bütün hazırlıkları Dünya Atletizm Şampiyonası ve Kulüpler Ligi için yaptıklarını belirterek, yıl başından beri hazırlıklara devam ettiklerini bildirdi.

Bütün branşları kapsayan tesislerin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Kutlu, "Bu tesis, yükseklik açısından da bizi idare edecek konumda. Kulübün bize sunduğu imkanlar da çok iyi. Burada hem kulübümüzü hem de milli takımımızı en iyi şekilde temsil etmek için gereken çalışmalarımızı yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA