Galatasaray'da 6 isim çizik yedi

Fatih Terim, birinci etap kamp çalışmalarında 6 oyuncuyu İstanbul'da bıraktı.

Galatasaray,yeni sezon hazırlıkları kapsamında birinci dönem yurtdışı kampını 8-16 Temmuz tarihlerinde İngiltere'nin Birmingham kentinde gerçekleştirecek. Bu sabah özel bir uçakla İngiltere 'ye hareket eden sarı-kırmızılı kafilede 18 futbolcu yer aldı. Albert Riera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu ve Nordin Amrabat dışındaki 5 yabancı oyuncu da bugün kampa katılacak.

Şu ana kadar sözleşmeleri sona eren Tomas Ujfalusi, Aydın Yılmaz ve Çağlar Birinci ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, yeni bir transfer olmaması halinde birinci etap kamp çalışmalarını 23 isimle sürdürecek. Zira teknik direktör Fatih Terim, 6 oyuncuyu kampta götürmedi.

TERİM'DEN KAZIM VE CEYHUN'A ŞANS
Kiradan dönen Emmanuel Culio (Mersin İdmanyurdu), Mehmet Batdal (Bucaspor), Sercan Yıldırım (Sivasspor) ve Yiğit Gökoğlan'ın (Orduspor) yanı sıra genç futbolcu Furkan Özçal ve kaleci Ufuk Ceylan da İngiltere'ye götürülmedi. Tecrübeli çalıştırıcı, geçtiğimiz sezon kiralık gönderilen Kazım Kazım (Blackburn Rovers) ve Ceyhun Gülselam'a (Kayserispor) ise kafilede yer verdi.

Yabancı cisim çarpması sonucu gözünden yaralanan Semih Kaya ise sağlık ekibi denetiminde İstanbul'da tedavi ve çalışmalarını sürdürecek.

İNGİLTERE'DE İKİ HAZIRLIK MAÇI

Galatasaray, 13 Temmuz Cumartesi günü Shrewsburg Town, 16 Temmuz Salı günü ise Notts County takımlarıyla karşı karşıya gelecek.