Yeni Diyarbakırspor 3 Oyuncu Daha Transfer Etti

DİYARBAKIR - Spor Toto 3. Lig'e yükselen Yeni Diyarbakırspor, üç futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kulübün sportif direktörü Vedat Tanrıverdi, yaptığı açıklamada, önceki hafta göreve başlayan teknik direktör Namık Altunsoy'un yardımcılıklarına Engin Selvi ve Yılmaz Dağ'ın, kaleci antrenörlüğüne ise Nahit Özseçen'in getirildiğini anımsattı.

Teknik direktör Altunsoy'un talebi doğrultusunda Diyarbakırspor'dan Mustafa Kuru ve Hasan İzci'yi, Denizli Belediyespor'dan kaleci Ali Üçkulak'ı transfer ettiklerini dile getiren Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"Transfer çalışmalarımızda Kilimli Belediyespor'dan Yalçın Kılıç, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan Hüsnü Zeybekoğlu ile Van Belediyespor'dan Akın Altan'ı renklerimize bağladık. Transfer edilen oyuncularımızın tamamı da çok kaliteli oyunculardan oluşuyor. Bu arada görüştüğümüz bazı oyuncularla sözleşme imzalama aşamasına geldik. Bir kaç gün içerisinde bunlarıda sonuçlandıracağız. Yaklaşık 10 oyuncu daha transfer edeceğiz.

Önümüzdeki hafta Diyarbakır'da ilk çalışmalarımızı başlatacağız ancak hava sıcaklığı olumsuz etkilerse Ankara'ya geçmeyi planlıyoruz. Çünkü Ankara'da sıcaklık Diyarbakır'a oranla daha düşük oluyor. Ardından Yozgat ve Nevşehir'e geçeceğiz."

Kaynak: AA