Yeni Yiğidolar Cicinho ve Rengifo İlk İdmanına Çıktı

Sivasspor’un yeni transferleri Brezilyalı Cicinho ve Perulu golcü Rengifo ilk idmanına çıktı.

Sivasspor yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla Teknik Direktör Roberto Carlos yönetiminde devam ediyor. Antrenmanda futbolcular düz koşu, ısınma hakaretleri ve pas çalışması yaptı. Kayseri'den karayolu ile Sivas'a gelen yeni transferler Cicinho ve Rengifo akşam idmanında yer alarak takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sivassporlu taraftarlar Cicinho ve Rengifo’ya yoğun ilgi gösterdi.

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sivasspor’un yeni transferi Cicinho, “Çok muyluyuz. Bugün buraya gelip takımı tanıma fırsatı bulduk. Kulübümüzü tanıma fırsatı bulduk. Gerçekten iyi bir kulübe geldik, gerçekten galibiyetler alarak iyi yerlere gelebilecek bir takımdayız” dedi.

Sivasspor hakkında önceden bir bilgisi olmadığını ifade eden Cicinho, “Sivasspor hakkında çok fazla bir bilgim yoktu açıkçası. Sadece önceki sezonlarda 2. olduğu zamanlarda duymuştum. Onun haricinde pek fazla bir bilgim yoktu. Buraya geldiğim zaman daha fazla şeyler öğrendim ama şuanda gördüğüm kadarıyla gerçekten çok iyi bir ekip, çok iyi bir takım Sivasspor” ifadelerini kullandı.

Perulu golcü Hernan Rengifo Trigoso ise, "Gerçekten kazanmak isteyen bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bende kazanmak için elimden geleni yapacağım. Bu takımda çok fazla gol atmayı umuyorum” diye konuştu.

Sivasspor'a transferinde Roberto Carlos’un etkisi olup olmadığı yönündeki soru üzerine Rengifo, “Kendisini daha önceden tanıyorum. Takımda da onun isteklerine cevap verebilecek bir futbolcu olduğumu düşündüğü için beni getirmek istedi” yanıtını verdi.

Oldukça sıcak bir havada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların zorlandığı görüldü.

Antrenmana izinli olan kaleci Borjan katılmadı

Kaynak: İHA