Valilik Çalışanları Bowling Turnuvası Nefes Kesti

Piazza AVM’nin düzenlendiği “Samsun Valiliği Birimler Arası Bowling Turnuvası”nda birinciliği 346 puanla İdare Kurulu kazandı.

Ev sahipliğini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin yaptığı ve her hafta farklı bir kurumla gerçekleşen bowling turnuvasının bu haftaki konuğu Samsun Valiliği’ydi. Birimlerin kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın birincisi ise İdare Kurulu oldu. İkinciliği Özel Kalem’in, üçüncülüğü ise Mahalli İdare’nin aldığı turnuvaya katılanlar birlikte keyifli vakit geçirdi.

Yaklaşık iki saat süren turnuvanın sonunda dereceye girenler kupa ve madalyalarını alışveriş merkezi yönetiminden aldılar. İdare Kurulu çalışanları bowling oyunun sandıklarından çok daha keyifli olduğunu belirterek, “Bowlingi ilk defa oynadık, bu kadar eğlenceli olduğunu bilmiyorduk. Daha sık bir araya gelerek oynamayı düşünüyoruz” dediler.

Kaybedenler ise turnuva için ikram edilen yiyeceklerle teselli bulurken, “Bir arada olarak böyle bir aktivitede yer almak da bizler için son derece heyecan vericiydi. Böyle güzel bir organizasyonla bizleri bir araya getiren Piazza Alışveriş Merkezi’ne teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA