Uşak Sportif Transferlerine Devam Ediyor

Beko Basketbol Ligi’nin çiçeği burnunda ekibi Uşak Sportif, Banvit altyapısından yetişen Yiğitcan Turna ve geçen sezon Tofaş’ta forma giyen İbrahim Yıldırım ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Uşak temsilcisi Uşak Sportif yeni oluşturduğu yönetim ile transfer sezonuna hızlı başladı.

Uşak Sportif’in Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu ve transfer komitesi üyelerinin katıldığı imza töreninde geçen sezon Bandırma Kırmızı’da forma giyen Yiğitcan Turna ve Tofaş forması giyen İbrahim Yıldırım’ı Uşak Sportif’in renklerine dahil etti.

Turna geçen sezon Bandırma Kırmızı'da 11.2 sayı, 3.0 ribaund, 3.7 asist ile oynayarak başarılı bir sezon geçirmişti. Kulüp Başkanı Serdar Sağıroğlu ve transfer komitesi üyesi Osman Tekbaş yaptıkları açıklamada yeni transferlerin takıma ve Uşak’a hayırlı olmasını dilerlerken, yeni transferlerin de devam edeceğini belirttiler.

Uşak Sportif geçtiğimiz hafta içinde Türk Telekom’da forma giyen Alper Saruhan’la da anlaşmaya varıp imza atmışlardı. Geçen sezon takımın başarılı isimlerinden ve Beko Basketbol Ligi’ne yükselmede büyük payı olan Justin Anthony Carter ile de anlaşmaya varılarak sözleşmesinin uzatıldığı kulüp yetkilileri tarafından bildirildi.

Kaynak: İHA