Kardemir Karabükspor, Bolu'da Kampa Girdi

BOLU - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Gerede ilçesinde kampa girdi.

İlçedeki otelde konaklayan oyuncular, ilk antrenmanı otele ait sahada Yardımcı Antrenör Suat Sarıcan gözetiminde kros, açma-germe ve pas çalışmasıyla tamamladı.

Sarıcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın bazı süreçlerden geçtiğini, bu nedenle kampa geç kaldıklarını söyledi.

İlk etap çalışmalarını Gerede ilçesinde tamamlayacaklarını, 2. etap çalışmaları için yeni kamp alanı belirleyeceklerini ifade eden Sarıcan, "Anlaşması biten oyuncularımızın ayrılmasının ardından kampa 19 oyuncu getirdik. Kamp kadrosunu genişletmek için genç oyuncularımızı kadroya ekleyerek 29 kişilik ekiple buraya geldik. Yönetimsel anlamda şu anda bir belirsizlik var ama ben inanıyorum ki bir oluşum oluşacaktır. Biz bunlara bakmayacağız, burada en iyi şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Güçlü bir kadro kurarak yeni sezona hazırlanmak istediklerine dikkati çeken Sarıcan, en az 6 oyuncu transfer etmeleri gerektiğini vurguladı.

"Yabancı kontenjanımız boşaldığı için şu an durum olumlu" diyen Sarıcan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yabancı oyuncular da alacağız zaten, bununla ilgili yönetimsel çalışmalar oluyor. Karabükspor, yönetimini bulacaktır. Yönetimin oluşmasının ardından transferler gelecektir. Geçen sezondan takip ettiğimiz oyuncular vardı ama geç kaldığımız için transfer edebileceğimiz bazı oyuncuları kaybettik. Her takım ligde kalmak için mücadele ediyor ama Süper Lig kolay değil. Geçen sene çok iyi başlamasak da ilk yarı sonunda iyi bir çıkış yapmıştık. Ligin ikinci yarısında iyi gidemedik ve son maçta ligde kaldık.

Bu ligin şakası yoktur. Biraz çıtayı yükselterek iyi bir takım kurmamız gerekiyor.''

Kaynak: AA