Şehzadeler’den Yemek

Şehzadeler Taraftar Grubu tarafından Canik Belediyesi Meşe Tesisleri'nde yemek düzenlendi.

Yemeğe Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, yöneticiler, Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Ali Haliloğlu ve çok sayıda taraftar katıldı.

Yemekte konuşan Ali Haliloğlu, "Bizler her zaman Samsunspor'un yanında olduk. Artık takımımızın hak ettiği Süper Lig'de mücadele etmesini istiyoruz. İnşallah Emin Başkan şampiyonluk olan hedefimizi gerçekleştirip bizlerin yüzünü güldürecektir. Bu hasretin artık son bulması lazım" dedi.

Yemekte Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, Başkan Osman Genç'ten kombine bilet talebinde bulundu. Bunun üzerine bir konuşma yapan Osman Genç, Şehzadeler Taraftar Grubu'nun kombine biletlerini en yakın zamanda çözeceğini söyledi.

Şehirde öncülük yapan, idarecilik yapan insanların, konuştukları söze dikkat etmesi gerektiğini dile getiren Genç, "Konuştuktan sonra da o sözü yerine getirecek. Samsunspor, Samsun'un markası ama bir türlü o markaya birlikte sahip çıkmıyoruz. Birlikte sahip çıkmamız, bunu bir vazife, görev olarak görmemiz gerekir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Ali Haliloğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar'a plaket takdim etti.

Kaynak: İHA