Osmaniyespor 2011'de, Sezon Hazırlıkları

OSMANİYE - Osmaniyespor 2011 Kulübü'nün, 2013-2014 futbol sezonunda antrenör Nuh Kurt ile anlaşma sağladığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Muhittin Çenet, düzenlediği basın toplantısında, yönetimin takımı amatör ligden, bölgesel amatör lige çıkaran Nuh Kurt ile yola devam kararı aldığını belirtti.

Olağanüstü kongre ile yönetimi güçlendirmeyi planladıklarını kaydeden Çenet, şöyle devam etti:

"Bilindiği gibi zorlu bir sezon sonunda takımımız bölgesel amatör lige yükseldi. Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Mevcut antrenörümüz Nuh Kurt ile yeni sezonda da çalışma kararı aldık. Yönetimimizi de güçlendirmek için çalışma yapıyoruz. Valimiz Celalettin Cerrah ve Belediye Başkanı Kadir Kara'dan takıma destek olmalarını bekliyorum. Osmaniye'de insanlarımız futbola susamış durumda. Başarı için birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Bu nedenle işadamlarımıza ve herkese görev düşüyor."

Kulüp Basın Sözcüsü Osman Turunç da yönetime girmek isteyenlerin olması durumunda olağanüstü kongre yapılacağını kaydetti.

Turunç, "Kulüp yöneticiliği fedakarlık isteyen bir iş. Bu anlamda ne kadar çok aktif görev yapacak yöneticimiz olursa, kulüp yükü de o kadar hafif olacaktır. Bizlerin bir makam sevdası yok. Ben takım için Osmaniye için çalışmak istiyorum diyen herkesi yönetime almaya hazırız" dedi.

Antrenör Nuh Kurt da kendisine güvenen yönetimi ve Osmaniyeli futbolseverleri mahcup etmemek için çalışacağını söyledi.

Kurt, "Osmaniyespor'da 10 yıl futbol oynadım ve kaptanlık yaptım. Birçok başarı yaşadım. Futbolu bıraktıktan sonra da geçtiğimiz sezon Osmaniyespor 2011 takımının antrenörü olarak görev yaptım. Birlik, beraberlik içinde taraftarında desteği ile takımı BAL'a çıkarmayı başardık. Bundan sonra sorumluluğumuz daha büyük. Hedefimiz takımımızı profesyonel lige çıkarmak" diye konuştu.

Kaynak: AA