Karaisalı Köylerarası Futbol Turnuvası Devam Ediyor

Karaisalılılar Derneği’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Tatlıcı Köse Köyler Arası Futbol Turnuvası” devam ediyor.

Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, eski güreş sahasındaki tribünleri, Su Battığı mevkisindeki yeni stada monte ettikleri için Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.
Çetin, geçen hafta başlayan maçın başlama vuruşunun AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan tarafından yapıldığını belirterek, “Sayın Vekilimiz stada gelerek tüm Karaisalılıları onurlandırmıştır. 20 köy takımının katıldığı maçlar büyük bir olgunluk ve coşku içerisinde yapılmaktadır. Kızıldağ eski güreş alanındaki tribünlerin sökülerek Subattığı’na montaj edilmesi ise stada başka bir güzellik katmıştır. Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak tarafından çim sahanın düzlenmesi için silindir göndermesi takdirle karşılanmıştır. Başta Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve İlçe Belediye Başkanı Babacan Durak ve ekibine teşekkür ediyoruz. Şimdi gençlerimiz hafta sonları oynanacak maçlara Adana merkezinden otobüs verilmesi hususunda da gerekli yardıma yapacaklarına inanıyorum” dedi.

Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Tatlıcı Köse Köyler Arası Futbol Turnuvasının açılış törenine Fatoş Gürkan’ın yanı sıra AK Parti Karaisalı Belediye Başkan aday adaylarından İlyas Karabulut, Mesut Yeşil, Aziz Özcan, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Erdoğan ile çok sayıda vatandaşın katıldığını ifade ederek, “Açılışa kadın seyircilerin de tribünlerde yer alması ise gerçekten sevindirici bir sahneydi. Bütün Adanalıları hafta sonu Kızıldağ yaylasına davet ediyorum. Kentin kirli, gürültülü havasından bir günlüğüne de olsa uzaklaşarak, doğayla baş başa bir gün geçirmelerini ve maçlarımızı izlemelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA