Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan'dan Açıklama

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz ve bu sorumluluktan kaçmayacağız. Hedefimiz büyük, taraftarımızın beklentisi büyük" dedi.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası Eskişehirspor yönetimine seçilen kulübün başkanı Hoşcan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Eskişehirspor Kulübü'nün yeni yönetiminin bundan sonrası için hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini temenni eden Tuna, şunları kaydetti:

"Takımın iyi olması, teknik yönden yeterli olması çok önemli ama bir taraftan da onun arkasında hissedeceği moral güç, maneviyat, halkın desteği de tabii ki çok önemli. İyi günde, kötü günde, birlik ve beraberliği bozmamak lazım. Bize düşen bir şey olursa, her zaman yanınızda yer alacağız."

İyiyi bulmak için fikir alışverişinde bulunulması gerektiğini vurgulayan Vali Tuna, Eskişehirspor'un, kendini ispat etmiş bir marka takım olduğunu belirtti.

Ziyarette Vali Tuna'ya yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan Başkan Hoşcan ise işe güzel başladıklarını, ekibin tecrübeli ve takım yönetiminin iyi olduğunu ifade etti.

Takımın başına Ertuğrul Sağlam'ı getirmekle çok büyük bir iş yaptıklarını belirten Hoşcan, "Üzerimizdeki sorumluluğu biliyoruz ve bu sorumluluktan kaçmayacağız. Hedefimiz büyük, taraftarımızın beklentisi büyük" diye konuştu.

Hoşcan, Vali Tuna'ya, Eskişehirspor Kulübü'nün kurumsal ürünlerinden hediye etti.

Kaynak: AA