Kayserispor Sezon Açılışını Yaptı

Kayserispor Kulübü düzenlenen tören ile yeni sezonun açılışını gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayserispor’un borcu olmayan tek kulüp olduğunu söyledi.

Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen törene Vali Orhan Düzgün, Garnizon komutanı Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve Kulübün eski başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Ümit Aktan ve İpek Tanrıyar’ın yaptığı törenle yeni transferler Mert Nobre, Taner Yalçın, Bilal Gülden, Sırdan Mıjaılovıc, Cüneyt Köz davetlilere tanıtıldı ve yeni formalarını giydi.

Törende bir konuşma yapan Genel Menajer Süleyman Hurma, “Ben Kayserispor formasını üzerime giymedim ama Kayserispor formasını üzerime diktim” diyerek kulübe hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur Kayserispor sevgisinin kendisinde bir hastalık haline geldiğini söyleyerek, “Sayın Süleyman Hurma ile bu kulübü markalaştırmak için büyük çaba harcıyoruz. Büyük şehir başkanımız Mehmet Özhaseki ve Kocasinan Belediye Başkanımız Bekir Yıldızında destekleri ile Kayseri’ye modern bir tesis kazandırıyoruz Süleyman Hurma Bey ile Avrupa’da yaptığımız gezilerde takımların Tesislerini inceledik. En çok hoşumuza giden Mancester United’ın stadyumu olmuştu. Bu tesis ondanda modern bir tesis olacak” diye konuştu

Başkan Mamur Kayserispor’un Süper Lig'de tek borçsuz takım olduğunun altını çizerek, “Türkiye’de herhalde bizim gibi hem futbolcusunun hem de Teknik Heyetinin alacağı kalmayan bir Kulüp yoktur ” şeklinde konuştu.

Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki 1994 yılında yöneticilik yapmaya başladığını ve Kulüp yönetmenin zor bir iş olduğunu söyleyerek, “Ben kulübü Sayın Recep Mamur a teslim ettiğimde para yönetmesini bilen bir insan olduğunu biliyordum. Başkan, Süleyman Hurma Bey ile birlikte 9 yıldır bu kulübü ne kadar iyi yönettiğini gösterdi. Her yıl bir oyuncu satarak Kayseri’ ye modern bir tesis kazandırıyor. Başkan Recep Mamur’u verdiği emeklerden ve desteklerden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Kayseri’nin her alanda Süper Lig'de olduğunu belirterek, "Ben Kayseri’nin son sezon maçını stadyumda izleme imkanını buldum. İnşallah önümüzdeki sezon daha üst sıralarda yer alır" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Kayserispor Yönetimi, Teknik Heyet ve Futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA