Kartepe Belediyesi'ne İkinci Kalite Belgesi

Kartepe Belediyesi İSO 9001:2008 kalite yönetimi çalışması kapsamında belge almaya hak kazandı.

TCS Belgelendirme tarafından uygulanmakta olan Kalite Yönetim Sisteminin denetlemelerinden başarıyla çıkan Kartepe Belediyesi, belediye hizmetindeki ikinci kalite belgesini de almış oldu.
Günümüzde tüm şirketlerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında da aranan bir özellik olan kalite belgesine sahip olma yolunda Kartepe Belediyesi de kurumsal bir kimlik kazanma yolunda adımlarına bir yenisini daha ekledi. Sahip olduğu kalite belgesine bir yenisini eklemek için TCS Belgelendirme tarafından uygulanan Kalite Yönetim Sisteminin denetlemelerinden de başarıyla çıkan Kartepe Belediyesi, kalite belge sayısını ikiye çıkartma başarısı gösterdi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedefiyle sürdürülen kalite sistemi çerçevesindeki çalışmaların da aralıksız sürdüğünü belirterek, “Kartepe'de vatandaş memnuniyetini artıracak çalışma olarak gördüğümüz İSO 9001:2008 kalite belgesi çalışmalarından başarıyla çıkan belediyemiz tüm çalışanlarıyla birlikte yeni belgeler almaya devam etmesi bizleri mutlu etmiştir. Kalite belgelerinin gereklerini yerine getirerek halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA