Ergin Ataman'dan Beyaz TV’ye çarpıcı açıklamalar

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin yeni koçu olan Obradovic'e gözdağı verdi.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın kazandığı 2011-2012 sezonu Eurochallenge Avrupa Şampiyonluk Kupası anıtı Bahçelievler 'de açıldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu 'nun yaptırdığı anıtın açılış törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve dönemin başantrenörü Ergin Ataman da katıldı.

'ÇOK MUTLUYUM '

Beyaz TV 'ye konuşan Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yapılan anıt hakkında konuşan Ataman, “Türkiye 'de sporcuların ortaya koyduğu emeğin karşılığı Avrupa kupası ile geldi. Bunu da anıtlaştırmak beni fazlasıyla mutlu etti. Beşiktaş tarihindeki bu kupanın antrenörü olduğum için çok mutluyum.” dedi.

'ÖNEMLİ OLAN MİLLİLERİN BAŞARISI'
A Milli Erkek Basketbol Takımı başantrenörlüğüne Bogdan Tanjevic getirilmesi hakkında konuşan Ataman, “Benim söyleyeceğim fazla bir şey yok. Hayırlısı olsun. Tercih yapacak olan Basketbol Federasyonu. Bir tercih yapmıştır. Önemli olan Türk Milli Takımı 'nın başarısıdır. Spor kamuoyu taktir edecektir. İnşallah milli takımımız Avrupa Şampiyonası 'nda madalya kazanır.” ifadelerini kullandı.

'KİM GELİRSE GELSİN...'
Sözlerine Fenerbahçe Ülker 'in Sırp koç Zeljko Obradovic ile anlaşması hakkında devem eden Ataman, “Fenerbahçe Avrupa 'nın en önemli koçlarından birini transfer etti. Önemli bir başarı. Basketbola verdikleri değer için kutluyorum. Güzel bir yarış olacak ancak kim gelirse gelsin şampiyonluk ünvanımızı koruyacağız” şeklinde konuştu. Geçen sezon gelen isimleri de hatılatan Ataman, sonuç olarak Galatasaray'ın şampiyon olduğunu vurguladı.