Adana Demirspor'da Transfer

ADANA - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, İçel İdman Yurdu'ndan kaleci Orkun Uşak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Efe İnanç ve Fenerbahçe'den Gökay İravul'u transfer etti.

Orkun Uşak, Efe İnanç ve Gökay İravul, Adana Demirspor'un Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törende kendilerini mavi-lacivertli formaya bağlayan imzaları attı.

İkinci Başkan Mehmet Gökoğlu, törende yaptığı konuşmada, Orkun Uşak'la 2, Efe İnanç ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, Gökay İravul'u ise 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.

Transferleri teknik direktör Yücel İldiz'in isteği doğrultusunda yaptıklarını belirten Gökoğlu,"Transferlerimiz sürecek. Bu süreçte akılcı davranıyoruz, sağlam adımlar atıyoruz. Adana Demirspor'un değerlerine sahip çıkarak hareket ediyoruz'' dedi.

Gökoğlu, iç transferde de Roger ve Eduardo ile önümüzdeki günlerde görüşme yapacaklarını sözlerine ekledi.

Orkun Uşak da Adana Demirspor'un Süper Lig'e yükselmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Efe İnanç ise hedefi olan bir takıma gelmekten mutluluk duyduğunu, buna katkı sağlamaya çalışacağını söyledi.

Gökay İravul da büyük bir taraftar topluluğuna sahip takıma geldiğini belirterek, ''Taraftarın coşkusunu herkes biliyor. Bu da buraya gelmemde etkili oldu'' diye konuştu.

Kaynak: AA