Wnba’dan Ceyhan’a Kötü Haber

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor daha önce anlaşamaya vardığı Carolyn Swords’tan vazgeçti.

Geçen yıl Ceyhan Belediyespor forması altında başarılı bir sezon geçiren ve Ceyhan Belediyespor’la 2013-2014 sezonu için de anlaşmaya varan Amerikalı pivot Carolyn Swords ön diz çapraz bağlarındaki yırtık nedeniyle WNBA sezonunu kapattığı bildirildi.

Ceyhan Belediye Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, yaptığı açıklamada, geçen yıl Ceyhan Belediyespor formasıyla iyi bir sezon geçiren ve Ceyhanlı basketbolseverlerin de hayran kaldığı oyuncuyla bu sezonda anlaştıkları ancak Caroyn’in sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü söyledi.

Sözlü, yeni bir oyuncu arayışında olduklarını belirterek, “Sporcumuzla önümüzdeki sezon için anlaşma sağlamıştık. Ancak sakatlığı nedeniyle aramızda olamayacak. Carolyn, sporcu kişiliği ve insani özellikleri ile çok değerli bir oyuncumuzdu. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Carolyn Swords’un yerine pivot pozisyonunda oyuncu arayışlarımız devam ediyor” dedi.

WNBA takımlarından Chicago Skystar forması giyen Carolyn Swords’un ameliyat sonrası rehabilitasyon göreceği ve 5-6 aylık bir süreç sonunda parkelere geri döneceği bildirildi.

Kaynak: İHA