Beşiktaş, FK Cukaricki ile 0-0 berabere kaldı

Beşiktaş, Avusturya kampında oynadığı 5. hazırlık maçında FK Cukaricki ile 0-0 berabere kaldı.

Siyah-beyazlılar, Lienz Stadı'nda oynanan karşılaşmaya; Tolga, Serdar, Franco, Escude, Gökhan Süzen, Muhammed, Veli, Oğuzhan, Olcay, Gökhan Töre ve Almeida onbiriyle çıktı.

İlk dakikalarda Muhammed'in oyunu iyi yönlendirmesiyle rakip yarı sahada etkili olan siyah-beyazlılar, Gökhan Töre ve
Almeida ile gol pozisyonlarına girdi. Oyunun kontrolünü elinde tutan Beşiktaş, kanattan yaptığı ataklarla rakip kalede tehlike yaratmaya devam etti. Son vuruşlarda şanssız olan siyah-beyazlılar, aradığı golü bulamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısı başlarken, Almeida'nın yerine Mustafa Pektemek, Gökhan Süzen'in yerine ise Ersan Gülüm oyuna dahil oldu. İkinci yarıya da hızlı başlayan siyah-beyazlılar, rakip kalede gol aradı. 50. dakikada sakatlanan Franco'nun yerine
oyuna Sivok girdi. İlerleyen dakikalarda Dentinho, Ömer ve Mehmet Akgün de oyuna dahil oldu. Maç boyunca top kontrolünü elinde tutan Beşiktaş, 73. dakikada Sivok'un kafa vuruşunda direğe takıldı. Mücadelenin son dakikalarında Mustafa Pektemek ile etkili olan Beşiktaş, istediği golü bulamadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın sabah 11.30 yapacağı antrenmanla devam edecek. Teknik Direktör Slaven Bilic,
antrenman sonrası bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: İHA