"Ben Sakaryasporluyum"

SAKARYA - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryasporlu olduğunu ve takımı desteklediğini söyledi.

Toçoğlu, katıldığı canlı yayın programında Serdivan ilçesinde yapılacak altyapı tesislerinin yakın zamanda temelinin atılacağını ifade etti.

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın'ın gönüllü bir yönetimin başkanlığını yaptığını dile getiren Toçoğlu, "Aydın yönetimine elimizden gelen desteği vereceğiz. Ben Sakaryasporluyum, Sakaryaspor'u desteklerim. Gelen yönetime göre tavır almam. Takımımız büyükşehirden ayrıldıktan sonra göreve gelen yönetimler eldeki kaynaklar tükendikçe görevlerinden ayrıldı. Bu kaynaklar büyük ölçüde büyükşehir belediyesi tarafından karşılandı. Benim için önemli olan Sakaryaspor'un tüzel kişiliğidir. Sakaryaspor'u kim yönetirse yönetsin elimizden gelen desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

Toçoğlu, yeni yönetimin Sakaryaspor'a katkı sağlayacağını belirterek, el birliğiyle kulübü belirli bir noktaya getireceklerini kaydetti.

"Sakaryaspor'un geleceği altyapıdadır" diyen Toçoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Sakaryaspor öz kaynaklarına dönmediği sürece bu kısır döngü devam eder. Altyapımız güçlü olmalı, disiplin getirilmeli. Hiçbir yükümlülüğümüz olmadığı halde altyapıyı üstlendik. Yapılacak iş biraz sabırlı olmak. Altyapımız ile A takımımız uyumlu çalışacak. Altyapımız için Serdivan'da bir tesis yapacağız. Genç sporcuların her türlü ihtiyaçlarını sağlayacağı bu tesisin temelini en kısa sürede atacağız. Bu sporcuları yetiştirip Sakaryaspor'un geleceğine katkı sağlayacak duruma getireceğiz. Elimizdeki sporcuları ziyan etmeyeceğiz."

Kaynak: AA