Altınordu ve Karşıyaka'nın Bolu Kardeşliği

İZMİR - Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Altınordu, aynı otelde kamp yapıp, aynı antrenman sahasını kullanıyor.

Bucaspor'un Süper Lig'de olduğu dönemde sarı-lacivertli ekipte birlikte görev yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ile Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'nun yanı sıra Bucaspor Futbol Akademi'de birlikte çalışan Ufuk Kahraman, Atilla Küçüktaka, Sezgin Takmaz ve Hüseyin Yenikaya da hasret gideriyor.

Karşıyaka'ya Süper Lig yolunda başarılar dileyen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Sait Karafırtınalar'la aynı dönemin antrenörleri olduğunu belirterek, "Uzun ve mutlu bir dönemi birlikte geçirdik. Sait hoca çalışkan, enerjik, futbolu bilen, ilkeli ve gençlere önem veren bir teknik adam. Karşıyaka'da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Türk futbolu çok önemli bir teknik direktör kazandı" dedi.

Altınordu'nun İzmir futboluna yeni bir soluk getirdiğini kaydeden Karşıyaka Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise kırmızı-lacivertli ekibin dikkat çekici bir çıkışta olduğunu, Türk ve İzmir futbolu için önemli hamleler yaptığını söyledi.

Karafırtınalar, Altınordu'nun planlı ve programlı bir şekilde ilerlediğine işaret ederek, "Kendisiyle Bucaspor A Takımı'nda 1,5 yıl beraber görev yaptık ve bundan her zaman büyük mutluluk duydum. Yolu açık olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA