Adanaspor, Zestafoni İle Yenişemedi

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, hazırlık maçında Gürcistan Süper Lig takımlarından Zestafoni ile 0-0 berabere kaldı.

Kartepe kampını sürdüren Adanaspor, kendi ülkesinde ligi 4. bitiren ve bir sezon önce şampiyonluk ipini göğüsleyen Gürcistan'ın Zestafoni ile hazırlık maçı oynadı.

Adanaspor’da Fabiano ilk kez ilk 11'de forma giyerken yeni transferlerden Veli Kızılkaya da son 20 dakika sahada yer aldı.

Özellikle duran toplarda etkili pozisyonlar yakalayan Adanaspor, Merthan Açıl ile etkili oldu. Rakip takımın file bekçisi birçok pozisyonda önemli kurtarışlar yaparak Adanaspor’a gol şansı tanımadı.

Sakatlıkları nedeniyle Tolgahan ve Emrah Bedir bu maçta forma giyemediler.

Yoğun antrenman programı ve hazırlık maçlarının ardından Teknik Direktör Ekrem Al futbolcularına izin verdi.

Takıma sonradan katılan ve eksiği bulunan futbolcular yine çift antrenman yaparken diğer oyuncular antrenman yapmayarak dinlendiler.

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, Zestafoni maçının ardından yaptığı açıklamada, mücadeleden memnun olduğunu fakat final paslarında sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Futbolcularının ağır antrenman temposuna rağmen iyi performans sergilediklerini belirten Al, "Oynanan maçlarda son paslarda eksiklikler var. Bunu gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Lig başlayana kadar tamamen hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Orduspor karşılaşması bizim için büyük önem taşıyor’’ dedi.

Kaynak: İHA