Toroslar Belediye Spor'dan Profesyonel Lige Transfer

MERSİN - Toroslar Belediye Spor'un alt yapısından yetişen iki futbolcu Dardanelspor'a transfer oldu.

Toroslar Belediye Spor'un alt yapısında oynayan Enes Gürbüz ve Abdullah Kara 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Dardanelspor'a transfer oldu.

Transfer çalışmalarının ardından genç futbolcularla görüşerek tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü olarak alt yapıya önem verdiklerini söyledi.

İlçede inşa ettikleri spor tesislerinde bölgedeki gençlerin hocalar nezaretinde iyi bir futbol eğitimi almalarına vesile olduklarını ve gerçekleşen önemli transferlerle bunu başardıklarını bildiren Tuna, şunları kaydetti:

"Alt yapımızda yetişen ve gelecek vaad eden futbolcularımızdan Enes ve Abdullah 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Dardanelspor'un seçmelerine katıldılar. Kulüp tarafından çok beğenilen bu iki gencimiz inşallah Türk futbolunun gelecekteki yıldızı olacaklar. Dardanelspor'da sporculuk hayatlarını idame ettirirken eğitim hayatlarına da aynı paralelde devam edeceklerdir. Düşündüğümüz gençlik yavaş yavaş şekilleniyor. Alt yapıya önem veren bir kulüp olarak da gençlerimizin önlerini açmaya ve yardımcı olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA