Özge Turmuş, Edirnespor'da

Edirnespor Basketbol Kulübü Çankaya Üniversitesi’nden Özge Turmuş’u renklerine bağladı.

Özge Turmuş transferiyle ilgili bir açıklama yapan kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu “Özge Turmuş transferi ile yeni sezon transfer çalışmalarımızın sonuna geliyoruz. Özge’nin bu sezon Edirnespor forması altında daha başarılı maçlar çıkaracağına inanıyoruz. Birkaç genç oyuncuyu daha kadromuza katabiliriz. Bir yabancı transferi için de çalışmalarımız devam ediyor. İyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Bayramdan sonra yeni sezon çalışmalarımıza başlayacağız. Özge’ye Edirne’ye hoş geldin diyorum” dedi.

Özge Turmuş 20.08.1992 İstanbul doğumlu; Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim görüyor.1.90 boyunda, 70 kez Yıldız, Genç ve Ümit Milli, pivot pozisyonunda oynuyor.
Galatasaray altyapısında başladığı basketbol kariyerinde, daha sonra Ceyhan Belediyesi ve Çankaya Üniversitesi takımlarında TKB2L ve TKBL’de forma giydi.

Geçtiğimiz sezon TKB2L’de mücadele eden Çankaya Üniversitesi takımında 28 maçta, 12.23 dakika ortalamada, 4.9 sayı, 3.9 ribaund ve 1.5 asist istatistikleri ile oynadı.

Kaynak: İHA