Olin Edirne, Çinko İle Sözleşme İmzaladı

Reha Öz transferinin ardından sürdürülen transfer görüşmeleri sonunda Olin Edirne basketbol takımı Banvit’ten Erol Can Çinko’yu renklerimize kattı.

Genç oyuncu ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.

Bugün Tanınmışlar Renault'da bir araya gelen taraflar Çinko'yu 1 yıllık Olin Edirne'li yapan sözleşmeyi imzaladılar. Olin Edirne adına sözleşmeyi imzalayan Renault Tanınmışlar Satış Müdürü ve Olin Edirne Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Levent, Erol Can Çinko'nun genç ve gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu belirterek "Erol Can'ı kadromuza kattığımız için mutluyuz. Kendisinin çok yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Olin Edirne forması ile başarılı bir sezon geçirecektir. Takıma önemli katkısı olacağına inancımız tam" şeklinde değerlendirdi

Genç oyuncu Erol Can Çinko'da "Olin Edirne'de olmaktan mutluyum. Burada daha fazla süreler alıp kendi basketbolumu daha da geliştireceğim ve yeni takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Olin Edirne taraftarımızla birlikte çok zevkli bir sezon geçireceğiz" dedi.

Erol Can Çinko, 15 Ağustos 1990 doğumlu. 1.93 boyunda ve kısa forvet (3) pozisyonunda oynuyor. Banvit alt yapısından yetişti ve Genç Banvit, Bandırma Kırmızı ve Banvit takımlarında oynadı. Ümit ve Genç Milli takımlarda yer aldı.

Kaynak: İHA