Milletvekili Erdoğan, Milli Takım Kampında

GAZİANTEP - AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan Gaziantep'te kamp yapan hokey A Milli takım Kampını ziyaret etti.

Milletvekili Erdoğan, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, 12-18 Ağustos'ta İsviçre'de yapılacak olan Eurohockey Championship 3 Şampiyonası için Gaziantep Polis Evinde konuklayan ve Çevik Kuvvet Spor Tesislerinde kamp yapan Türkiye Hokey Federasyonu A Milli Takımı ziyaret etti, sporculara moral verdi. Sporculara kitap hediye eden katılımcılar sahada gol atış çalışması yaptı.

Erdoğan, Gaziantep'te bir milli takımın kamp yapmasının çok önemli olduğunu belirtti.

Gaziantep'in sadece sanayi alanında değil, birçok alanda hızlı bir gelişim süreci yaşadığına dikkat çeken Erdoğan, son dönemlerde spor alt yapısına yönelik yatırımlar ve yeni tesislerin hizmete girmesiyle spor yapmak isteyen gençlerin önünün açıldığını kaydetti.

Erdoğan, şunları bildirdi:

"Daha önce de milli takım kamplarını ziyaret ettim. Hokey sporu son yıllarda büyük bir gelişim içerisindedir. Elbette bu gelişimde kendisi de bir Gaziantepli olan Başkanımız Sadık Karakan/ın büyük emek ve destekleri vardır. Gaziantep/ten milli takıma seçilen sporcuların olması da ayrıca bizleri mutlu etmektedir. Bu sporla ilgili tesislerin Gaziantep/e de yapılması için gerekli çalışmaları başlatıyoruz. Bu konuyla ilgili olarak Belediye Başkanlarımızla görüşecek ve Gaziantep'e yakışır standartlara uygun bir hokey tesisi yapılmasını isteyeceğiz."

Erdoğan, Milli Takım sporcularına katılacakları şampiyonada başarı diledi.

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Karakan da hokey Milli Takımının yoğun bir kamp programı bulunduğunu belirtti.

Kampın 3 Ağustos'a kadar devam edeceğini, daha sonra şampiyonaya katılacaklarını ifade eden Karakan, "Burada güçlü ekipler bulunmaktadır. Bu şampiyonada önemli ülkeler var. Hırvatistan, İsveç, İsviçre, Portekiz, Slovakya, Belerus katılıyor. İnşallah yüzümüzün akı ile ülkemize bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan da kentin her geçen gün spor alt yapısını güçlendirdiğini belirterek, birçok dalda faaliyet için yeni tesislerin yapılması yönünde çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Kaynak: AA