Akhisar Belediyespor'da Transfer Çalışmaları

MANİSA - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Forvet hattına yapacağımız takviye için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamladıkları Almanya kampının çok verimli geçtiğini, hafif sakatlığı bulunan Mustafa Aşan'ın dışında bir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Takımın yeni sezon hazırlıklarına yarın Akhisar'da tekrar başlayacağını belirten Acar, şöyle konuştu:

"Lig başlayana kadar hazırlık maçları oynamayı planlıyoruz. İlk olarak pazar günü Akhisar'da saat 17.30'da Yunan ekibi Kallonis ile karşılaşacağız. Programları uygun başka takımlarla da karşılaşmak için girişimlerimiz sürüyor. Forvet hattına yapacağımız takviye için çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta sonuna kadar bu konuda bir gelişme olabilir."

Acar, halen sözleşmeli futbolcuları olan Gekas'la ilgili olarak kendilerine bir teklif gelmediğini sözlerine ekledi.

-Akhisar'da yapımı düşünülen stat

Öte yandan Akhisar'dakinin kriterlere uymaması nedeniyle maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamak zorunda olan Akhisar Belediyespor için stat yapımına ilişkin sürecin devam ettiği bildirildi.

Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, stat için yapılan ihaleyi kazanan şirketin yaklaşık maliyeti yanlış hesapladığı için Kamu İhale Kurumu'na başvurduğunu anlattı.

Çakmak, bu başvurunun reddedildiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ancak firma bir kez daha Kamu İhale Kurumu'na itraz etti. Bu başvurusu da reddedildi. Biz şimdi Kamu İhale Kurumu'ndan bize gelecek tebligatı bekliyoruz. Bu sürecin ardından ihaleyi kazanan firmaya işe başlaması için yazı göndereceğiz. Eğer firma 12 gün içinde sözleşme imzalamazsa, ihale en düşük teklifi veren 2. firmaya verilecek. Ancak mevcut ihaleyi kazanın firmanın da sözleşmeyi imzalayıp, durumu idari mahkemeye götürme ihtimali var."

Kaynak: AA