Yimpaş Yozatspor Transfer Çalışmalarına Başlıyor

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Yimap Yozgatspor İcra Kurulu toplanarak yapılacak takımın son durumunu değerlendirdi.

Yimpaş Yozgatspor Kulüp binasında düzenlenen toplantıda konuşan Kulup Başkanı Nurullah Nurdoğan, Yimpaş Yozgatspor’un sadece Yimpaş’ın değil bütün Yozgatlıların olduğunu söyledi.

Nurdoğan, geçen yıl kendi birkaç arkadaşlarıyla kulüpte beraber olduklarını belirterek, “Bu yıl başta sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri olmak üzere Yozgat’ta bizlerle beraber olacak ağabeylerimizle beraber Yozgaspor’a ne yapılabiliriz onu görüşeceğiz. Yozgatsporun geldiği noktada hiç birimizin memnun olmadığımızı ifade ediyoruz. Şehir takımının daha iyi yerlerde olmasını arzu ediyoruz. Yozgat’ın birinci lig görmüş bir takımı ve Yozgat gibi bir şehrin başka küçük şehirlerle aynı kategoride olması elbette hiç birimizi memnun etmiyor. Bunun için neler yapılabilir. Sadece ben merkezli değil biz merkezli hep beraber katkımız ne olabilir. Yozgat’ta bütün sivil toplum kuruluşlarından olmak üzere inşallah bu yıl hepimiz birlikte olmak istiyoruz” dedi

Yozgat’ta ve Yozgat dışında yaşayan işadamlarımıza çağrıda bulunan Nurdoğan, “ Evet şirket Yimpaş’ın bir şirketi, Yimpaş Yozgatspor ne yönetim ne tamamen kulüp Yimpaşın omuzlarında olacak gibi diye bir anlayış da doğru değil. Yimpaş üzerine düşeni yapmaya gayret ediyor. Biz resmi olarak Yimpaş'ta ama bunun dışında da bizimle beraber olacak bir yönetim kurulu oluşturduk. Sivil toplum başkanlarımızdan oluşan bir ekiple inşallah bu sene ortak akılla ne yapılabilir. Bin bilsen de bir bilene danışma felsefesini hepimiz biliyoruz. Biz de ne kadar iyi biliyoruz desek de hep beraber burada bilen arkadaşlarımıza ağabeylerimize soracağız. İş adamları ve Yozgatlılarla hep beraber olmak istiyoruz. Yozgat spora ne yapılabilir. İstanbul’daki Ankara’da Yozgatlılara gitmemiz lazım. Yozgat'ı yeniden spor anlamında gerekeni yapmamamız lazım. Öncelikle transfer konusunda hocamızın listesiyle yeni transferlere başlayacağız. Futbolcuları buraya davet edip arkadaşlarımızla çalışmamızı yapacağız. Futbolcularla görüşmeye devam edeceğiz. En doğru futbolcuyu en doğru rakamla Yozgat'a kazandırmak gerekiyor. İnşallah bu sene hedefimiz iyi bir takım kurarak şampiyon olmaktır. Şampiyon olamazsak play off oynamaktır. Hep beraber olursak hedefe ulaşırız. Bu takım en az play off oynamalı. Bu yıl 2 milyon TL bütçe ayırdık” diye konuştu.

Valilik ve belediyeden yeterli desteği göremediklerine değinen Nurdoğan, “Başta valimiz ve belediye başkanımızdan Yozgatspor'a daha fazla sahip çıkmalarını arzu ediyoruz. Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum desteklerinden dolayı ancak destekler çok çok yetersiz. Biz daha fazla destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA