Nevşehirli Sporcular Şampiyonalardan Madalyayla Döndü

NEVŞEHİR - Nevşehirli sporcular İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen şampiyonalardan 10 madalya ile döndüler.

İstanbul'da 600 sporcunun katılımı ile gerçeleştirilen Ata Savunma Sanatı Türkiye Şampiyonası'nda Nevşehir'i temsil eden Ürgüp Halk Eğitim Merkezi sporcularından 55 kiloda Gökhan Güner altın, 30 kiloda Mehmet Emin Sivri gümüş, 41 kiloda Anıl Zeray bronz, 50 kiloda Okan Güner bronz, 35 kiloda Selçuk Poyraz bronz ve 58 kiloda Tahir Poyraz bronz madalya kazandı.

Ayrıca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Lefkoşe kentinde düzenlenen GTF 9. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda da Türkiye'yi temsil eden 30 kiloda Firuze Mayadağ ikinci, ağır siklette İlker Zeray ikinci, 41 kiloda Anıl Zeray üçüncü ve 58 kiloda Tahir Poyraz üçüncü oldu.

Nevşehir'e madalya ile dönen sporcular ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yıldız, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, "İnanmak başarmanın yarısıdır. Bu her konuda böyledir. Sizler de inandınız ve başarılı oldunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Bizlerin de sizlere ufak bir katkımız olduysa mutlu oluruz. Bundan sonraki süreçte de Ürgüp Belediyesi olarak sporcu gençlerimizin yanında olacağız" dedi.

Kaynak: AA