Hatso'ya Teşekkür Ziyareti

HAKKARİ - U-17 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında, üst tura yükselen Hakkarigücü Bayan Futbol Takımı, kendilerine destek sunan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Van'da gerçekleşen U-17 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında, rakiplerini farklı skorlarla yenerek bölge şampiyonu olup bir üst tura yükselen takımın antrenörleri Tahir Temel ve Cemile Timur, futbolcularla HATSO Başkanı Servet Taş'ı makamında ziyaret etti.

Teknik heyeti ve futbolcuları makamında kabul eden Taş, U-17 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında bölge şampiyonu olan sporcuları tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Kızların büyük başarı elde ettiğini belirten Taş, şöyle konuştu:

"İlde iki bayan futbol takımımız var. Futbol takımlarımıza gereken desteğin verilmesi lazım. Oda olarak imkanlarımız dahilinde bayan futbol takımlarımıza gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bu yeterli olmuyor. Valilik, belediye başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer kurumların ve hayırsever işadamlarının da bu takımlarımıza destek vermesi lazım. Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva da Van'da düzenlenen U-17 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılan takımımıza destekte bulundu. Kendisine teşekkür ediyoruz."

HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir ise sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayarak, oda yönetimi olarak imkanları dahilinde sporculara destek sunacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA