Zara Belediyespor'da Yeni Sezon Açılışı

SİVAS - Bal Ligi ekiplerinden Zara Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, transfer çalışmalarını tamamlayan Zara Belediyespor yeni sezon için açılış töreni düzenledi.

Zara İlçe Stadyumu'nda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Zara Belediyespor Kulübü Başkanı Erdoğan Döner, takımın yeni sezonda başarılara imza atacağını belirtti.

Döner, "Hedefimizi 3.lig olarak belirledik. Geçen sezondan yarım kalan işimizi tamamlayarak 3. lige çıkmayı hedefliyoruz. Bizi her zaman destekleyen iş adamlarımıza, Belediye Başkanımız Hüsamettin Gürsoy'a, müsteşarımız Habib Soluk'a teşekkür ediyorum. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Zara Belediye Başkanı Güsamettin Gürsoy ise Zaraspor'un ilçenin önemli bir markası olduğunu aktararak, "İki sezondur kaçırdığımız şampiyonluğu inşallah bu sezon Zara'ya getireceğiz. Yeni sezonda ekibimize başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Kulübün 2. Başkanı Ergüder Sümbüloğlu da ihtiyaç olan bölgelere takviyeler yaparak takımın transfer çalışmalarını tamamladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Deneyimli, tecrübeli isimlerle takımımızı güçlendirdik. Bayram sonrasında ilk etap çalışmamızı Sivas'ta yapacağız. 13 Ağustos'ta Zara'da toplanarak 10 günlük bir kamp yapacağız, 3.etap çalışmamızı ise Sivas dışında bir bölgede kamp yaparak tamamlayacağız. Bizim yanımızda olan ve bize destek verenlere teşekkür ediyorum."

Zara Belediyespor'un yeni transferleri Serdar Mert, Emre Uyanık ve Övül Demir ile takım kaptanı Turan Bora, Zara Belediyespor'u ligde şampiyon yapmak istediklerini ifade etti.

Teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu yönetiminde ilk antrenmana çıkan futbolcular düz koşu ve pas çalışması yaptı.

Kaynak: AA