Yamaç Paraşütü Eğitimi Başladı

Türk Hava Kurumu 2013-7'inci dönem yamaç paraşüt eğitim kursu Türkiye’nin farklı illerinden 15 genci Antalya’da buluşturdu.

Antalya Karain THK Tesisleri'nde yapılan yamaç paraşüt eğitim kursunda deneyimli görevliler gözetiminde kursiyerler yamaç paraşütü ile tanışmanın heyecanını yaşadılar. Teorik ve pratik olmak üzere iki farklı bölümden oluşan Türk Hava Kurumu 2013-7'inci dönem yamaç paraşüt eğitim kursunda farklı illerden gelerek Antalya Karain Eğitim Merkezi’nde buluşan kursiyerler, "Türk Hava Kurumu Karain Merkezi’ne geldikten sonra havacılıkla ilgili görüşlerimiz tamamen değişti. Hizmetin bu kadar kaliteli ve eğitimlerin bu kadar üst düzeyde olduğunu tahmin etmiyorduk. Havacılık sporunun istikbal göklerdedir sloganıyla özdeşleştiğini gördük. Eğitimimiz için tüm imkanlarını kullanan THK Lara Şubesi yöneticileri, çalışanları ve eğitmenlerine teşekkür ediyor, ayrıca havacılığa olan merakımızı gören ve bu yönde ilgimizi artırmak amacıyla bizlere kendi özel uçağıyla küçük bir gezinti heyecanını yaşatan ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'e şükranlarımızı sunuyoruz" dediler.

Karain tesislerinde Malatya'dan da katılımın olduğu yamaç paraşütü başlangıç kursunun 5 Ağustos tarihine kadar devam edeceği ve kurs sonunda kursiyerlere sertifika verileceği bildirildi.

Kaynak: İHA