Trabzonspor, Kadir Keleş İle 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

TRABZON - Trabzonspor, pilot takımı 1461 Trabzon'dan Kadir Keleş ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 1461 Trabzon'dan kadroya katılan 25 yaşındaki futbolcu Kadir Keleş'in 5 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.bu formaya layık görenlere teşekkür ettiği belirtildi.

Açıklamaya göre, kendini Trabzonspor formasına layık görenlere teşekkür eden Keleş, yörenin çocuğu olduğunu ve amatör ruhla savaşacağını belirterek, "Kadir Özcanlar, Turgay Semercioğulları, Cemil Ustalar olmak için elimden geleni yaparak kimseyi mahcup etmemek için çok çalışacağım" ifadesini kullandı.

Futbol Direktörü Ünal Karaman da Keleş'in değer verdikleri bir oyuncu olduğunu aktararak, "Bizim dönemimizde dahi ismini duymaya başladığımız bir oyuncu Kadir. Kendisinden beklentilerimiz var. Farklı takımlarda yaşadığı deneyimlerin ardından tekrar Trabzonspor formasına kavuştu ve bir daha da kolay kolay bırakacağını düşünmüyoruz. Karakter olarak da kişiliği herkesçe beğenilen bir kardeşimiz. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Trabzonspor, daha önce 1461 Trabzon'dan Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Yusuf Erdoğan ve Caner Osmanpaşa'ya Davraz kampı öncesi imza attırmıştı.

Kadir Keleş de bir süre önce 1461 Trabzon'un Nevşehir kampından ayrılarak Trabzon'a gelmişti.

Kaynak: AA