Çakar'dan Sneijder’in eşine sert tepki

'Beyaz Futbol' programında, Kuyt ile Aziz Yıldırım yana yana çekilen fotoğrafının tartışılması Ahmet Çakar’ı çileden çıkardı.

Alex ile Kuyt 'un durumunun aynı olmadığını belirten Çakar “ Adam kampta ve şortlu. Yemekler yenmiş dinlenme zamanı. Çay içerken çekilmiş bu fotoğrafı başka türlü algılamak yanlış olur. Tabiî ki Kuyt 'ın yerinde yerli bir futbolcu olsaydı Aziz Yıldırım 'ın yanında bu türlü oturamazdı. Bu demek değil ki Kuyt 'un yaptığı saygısızlık. Adam bacak bacak üstüne atmış ne yapmış yani” dedi.

Ahmet Çakar programın ilerleyen dakikalarında Kuyt 'ın çektirdiği bu fotoğrafın Alex ile karşılaştırılmasına sinirlendi ve sözü Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau'nun verdiği röportaja getirdi.

'Özel hayat'eleştirilerine değinen Çakar, Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau'nun yatak sırlarını anlattığı röportajla ilgili “ Ben size örf ve adetten bahsedeyim. Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Ramazan 'da orucunu tutan tutar tutmayan tutmaz. Ama dini konularda saygımız vardır. Özel hayat sen ifşa etmediğim sürece özel hayattır. Sen bir Müslüman toprakta ekmek yiyen bir kocanın sabıkalı karısısın. Sen tutup ta Ramazan ayında bu tarz itiraflar yaparsan Türk mahrem yaşamına zarar verirsin” diye konuştu.

Ahmet Çakar 'ın bu eleştirilerine Sinan Engin 'den tam destek geldi.

Engin, “ Son derece talihsiz yanlış bir röportaj. Allah yolunu açık etsin, rezalet. G.Saray yönetimi bu duruma müdahale eder” dedi.

Çakar'dan Sneijder’in eşine sert tepki

Çakar'dan Sneijder’in eşine sert tepki

Çakar'dan Sneijder’in eşine sert tepki