Kayserispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

KAYSERİ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Avusturya kampında yarın ligin yeni takımlarından Çaykur Rizespor ile hazırlık maçı yapacak.

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da Kayseri'deki kulüp tesislerinde başlayan, ardından da ikinci etap kamp çalışmaları için 20 Temmuz'da Avusturya'ya giden sarı-kırmızılılar, kamptaki üçüncü hazırlık maçında yarın Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Maç, saat 18.30'da başlayacak.

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor maçının tüm taraftara açık olduğu belirtilerek, sarı-kırmızılı renklere gönül verenlerden takımlarını yanlız bırakmamaları istendi.

Açıklamada, Avusturya'nın Seefeld bölgesinde çalışmalarını sürdüren Kayserispor'un, Çaykur Rizespor karşılaşmasından sonra kampta 1 hazırlık maçı daha yapacağı da belirtildi.

Kayserispor, daha önce yaptığı hazırlık maçlarında PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon'a 3-2, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'e 2-1 ve Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Eintracht Frankfurt'a 3-2 yenilmiş, İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Genoa'yı da 1-0 mağlup etmişti.

Kaynak: AA