Gaziantepspor, Cıttadella İle Golsüz Berabere Kaldı

Gaziantepspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İtalya’da İtalya’nın Seri B takımlarından Cittadella ile yaptığı hazırlık maçından 0-0 berabere kaldı.

Sahaya çıkan futbolcular maç öncesi bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet yarışçısı için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Maçın Cittadella'nın kuruluş yıl dönümünde oynanması nedeniyle taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

İtalya'da oynanan maça Gaziantepspor maça Karcemarskas, İvan, Şenol, Ekrem, Şenol, Mustafa, Haris, Turgut, Bekir, Muhammet, Kemal, Taşkın ilk 11'i ile çıktı. Cittadella ise Di Gennaro, Sosa, Marino, Paolucci, Coly, Pellizzer, Di Roberto, LaCamera, Demitru, Lora, Alborno onbiriyle sahada yer aldı. Gaziantepspor maçın ilk yarısında Cittadella’nın hızlı ataklarını defansta Kemal ve Ekrem’in müdahaleleriyle kesmeye çalıştı. Karcemarskas, Cittadella’un ilk yarıda girdiği iki gol pozisyonunda da çok iyi müdahalelerde bulunarak gole izin vermedi. İlk yarının oyunundan memnun kalmayan teknik direktör Bülent Uygun ikinci yarıda kaleci Serdar, Traore, Serdar, Sernas, Orhan, İbrahim ve Berkan’ı oyuna aldı. İkinci yarıda ataklara çıkan Gaziantepspor gol bulamayınca maç 0-0 sona erdi. Maçta hafif sakatlığı devam eden Cenk Tosun ise oynamadı.

Kaynak: İHA