Fenerbahçe Salzburg Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Fenerbahçe, RB Salzburg ile 31 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme Turu ilk maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından 7’şerli 3 gruba ayrılan oyuncular, 7’ye 7 hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Bu çalışma dönüşümlü olarak gerçekleştirilirken, antrenman tam sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı.

SALİH İLE RECEP ANTRENMANDA
U19 Milli takım kampında bulunan genç oyunculardan Salih Uçan ile Recep Niyaz, akşam saatlerinde yapılan antrenmana katıldı.

Öte yandan dün yapılan antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan oyunculardan Mehmet Topal, Raul Meireles ve Milos Krasic de antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Erten Ersu ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, RB Salzburg maçının hazırlıklarını 29 Temmuz Pazartesi günü saat 18.30’da basın mensuplarına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA