Şahinbey Voleybolda Transfer Harekatına Devam Ediyor

Voleybol Erkekler 2. Ligi ekiplerinden Şahinbey Belediye gençlik ve spor kulübü, hedefini 1. Lig olarak belirledikten sonra transfer bombalarını birer ikişer patlatmaya başladı.

Bu sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, voleybolun tecrübeli sporcularından 2.02 boyundaki orta oyuncu Fırat Özenç Tek ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya vardı.

Arçelik Volleyball Club, Galatasaray Sport Club, Bozkurt Sport Club, Maliye Milli Piyango Sport Club, Mef Okulları Sport Club, İstanbul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sport Club, Gümüşhane Torul Sport Club, Yıldız, Genç ve A milli takımlarda da oynayan Fırat Özenç Tek ile Parelel A.Ş. Genel Müdürü ve Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı’nın Antepia’daki ofisinde gerçekleşen imza töreni sonrasında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü formasını giydi.

Fırat, yaptığı açıklamada, “Ben buraya Şahinbey belediye gençlik spor’u şampiyon yapmak için geldim. Başkanımız ve Yönetim Kurulu büyüklerime çok teşekkür ederim. Bu kadro içinde beni düşündükleri için minnettar kaldım” dedi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, “Hedefimiz doğrultusunda transferlere devam ediyoruz. Orta oyuncu mevkiinde oynayan tecrübeli sporcu Fırat Özenç Tek’i de kadromuza dahil ettik. Transfer komitesi olarak, titizlikle yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

Şimdi ara vermeksizin daha önce görüşmeler yaptığımız diğer sporcuları da Gaziantep’e davet ederek imza attıracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA