Hikmet Karaman: 'yeni Transferler Takıma Uyum Sağlıyor'

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda oynanacak olan Vojvodina maçına en hazır şekilde çıkmak istediklerini belirterek, "Yeni transferlerimiz gün geçtikçe takıma uyum sağlıyorlar" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile Özlüce tesislerinde oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Hikmet Karaman, yeni transferlerin uyum problemini en aza indirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karaman, “Maçın ilk 60 dakikalık bölümünü değerlendirmek lazım. Çünkü bu dakikadan sonra çok oyuncu değişikliği oluyor ve oyunda kopmalar yaşanabiliyor. Maçın ilk 45 dakikasında farklı bir orta saha dizilişi ile oynadık. Yeni transferlerimizin uyum problemini en aza indirgemeye çalışıyoruz. Defansta yaptığımız bir anlaşmazlık kalemizde gol görmemize sebep oldu. Transferlerimiz gün geçtikçe uyum sağlıyorlar. Taiwo’nun geldiği gün ile bugünkü performansı arasında dağlar kadar fark var. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin’i de tebrik ediyorum. Çok güzel bir takım kurmuş. Onlara da liglerinde başarılar diliyorum” dedi.

İSMAİL ERTEKİN: "BURSASPOR'A AVRUPA'DA BAŞARILAR DİLERİM"
Balıkesirspor’un tecrübeli teknik direktörü İsmail Ertekin ise, “Çok güzel hava ve saha şartlarında oynadık. Her iki takımda sahada oynamaya çalıştı. Sonuçta Bursaspor kazandı. Özel maçların sonuçları çok önemli değil. Basit hatalar yapıyoruz. Bursaspor’a önümüzdeki hafta oynayacağı Avrupa maçında sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA