Beko Basketbol Ligi

TRABZON - Beko Basketbol Ligi'ne yükselen Trabzonspor'da, kulüp başkanlığına Abiş Hopikoğlu, seçildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan olağan genel kurulda, tek liste ile seçime giren Hopikoğlu, kullanılan oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi.

Eski başkan Mehmet Yiğit Alp'ten görevi devralan Hopikoğlu, yaptığı konuşmada, 1 yıl aradan sonra elde ettiği büyük başarıyla yeniden Beko Basketbol Ligi'ne dönen takımın bu yolda devamlılığını sağlayabilmesi adına ekibiyle göreve talip olduklarını söyledi.

Eski başkan Alp ve yönetimine teşekkür eden Hopikoğlu, "Kısa, orta ve uzun vadeli programımızda öncelikle takımıızı ligde kalıcı konuma taşımak, daha sonra Avrupa kupalarında oynamak ve ardından zirve mücedelesi veren bir konuma taşımak hedefimizdir. Bu hedeflerimizi sağlam temellere oturtabilmememizin öncelikli yolu Trabzon'da var olan basketbol sevgisinin üzerine üretime yönelik bir bakış açısı inşa etmek olacaktır" dedi.

Potansiyellerinin verimli kullanabilmesi adına tüm olanaklarını seferber edeceklerini, bilgi birikimlerini en üst seviyede kullanacaklarını belirten Hopikoğlu, "Elbette bu doğrultuda, ismini ve renklerini taşıdığımız büyük abi Trabzonsporumuzun bizlere vereceği desteği de fazlasıyla önemsiyoruz. Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ve değerleri yönetim kurulumuzun da katkılarıyla kulübümüzün adına yakışır sonuçlar alacağımızı yeniliyor, destek verenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hopikoğlu'nun başkanlığındaki 14 kişilik yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Abdullah Ayaz, Bora Numanoğlu, Ceyhun Eskici, Derya Günal, Dursun Reis, Gökhan Saral, Hasan Aktaş, İsmet Alıcı, Selami Kubaliç, Süleyman Adanur, Süleyman Kalmeci, Veysel Taşkın, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu.

Kaynak: AA