Batıkent Kültür Spor’dan Yaşar’a Ziyaret

Batıkent Kültür Spor Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çelebi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Çınar ve İnönü Mahalle Muhtarı Nurettin Arslan da katıldı.

Sitelerarası yapılan futbol turnuvasında, kendilerine verdiği destek ve yardımlar için teşekkür eden heyet, Yaşar’a forma hediye etti. Çelebi, “Sayın başkanımız bizlere olan desteğini esirgemeyip, tüm eksiklerimizi gidermiştir. Bizler de kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Amatör takımlara ve sporculara imkanlarımız dahilinde destek olmaya çalışıyoruz. İhtiyaçlarını karşılıyor, sorunları gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Yenimahalle aşığı olarak, vatandaşa spor tesisi kazandırmak için büyük çaba sarf ettiklerinin ifade eden Yaşar, “Baştan aşağı yenilediğimiz Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’nun talebi karşılamakta zorlanması nedeniyle Turgut Özal Mahallesi’nde ikinci bir havuzun inşaatına başladık. 5 bin metrekare alana sahip yeni havuzu yılsonunda hizmete açıyoruz. Batıkent'te yapımına başlanan spor salonu da bu yıl içinde bitirilerek hizmete açılacak” dedi.

Yaşar, spora, sporcuya destek ve yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA