Eskişehirspor’un Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2013-2014 sezonu hazırlıklarını Avusturya kampında sürdürüyor.

Sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 pas ve dar alan topla çalışması yaptı. Antrenman, duran top çalışmasıyla sona erdi.

Dün akşam antrenmanına katılan 19 yaşındaki Arjantin'li Lucas Rodriguez ile alakalı açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Asbaşkan Mehmet Akman, "A takımla olduğu kadar, altyapımızla da ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu yüzden takımımızın geleceği ışığında Lukas Rodriguez'i kulübümüze kazandırdık. 1994 doğumlu Lucas, Boca Juniors altyapısında yetişti. Forvet ve sağ mevkiide oynuyor. Camiamız bilsin ki takımımız ve kulübümüz için en doğru hamleleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Antrenmanı öncesinde konuşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, kamp döneminin çok verimli geçtiğini söyledi.

Futbolcuların antrenmana katılımları ve işlerini ciddiye alarak çalışmalarının kendilerini sevindirdiğini aktaran Sağlam, bu akşam oynayacakları hazırlık maçında durumunu görmedikleri oyunculara yer vereceklerini kaydetti.

Eskişehirspor, bu akşam Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Türkiye saatiyle 20.30’da SK Wiener Sportklub ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İHA