Bursaspor'da Yeni Sezonun Formaları Tanıtıldı

BURSA - Bursaspor futbol takımının 2013-2014 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.

Puma firması tarafından hazırlanan ve 4 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtımı, yeşil-beyazlı futbolcular İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Taye Taiwo, Frey, Civelli, Batalla, Belluschi, Tuncay Şanlı, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Enes Ünal, Emre Pehlivan ve Batuhan Altıntaş tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen organizasyonla yapıldı.

Gecede ayrıca takımın eski oyuncularından Mesut Şen ve Sedat Özden de bu sezon özel olarak hazırlanan 50. yıl hatıra formalarını tanıttı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, tanıtım öncesi yaptığı konuşmada, bu yıl Bursaspor'un 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığını hatırlattı.

Yarım asırı geride bırakan kulübün adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırdığını belirten Körüstan, "Hızla büyüyen Bursaspor'un bundan sonraki sezonları başarıyla geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Körüstan, spor kulüplerinin önemli gelir kaynaklarından birinin lisanslı ürün satışları olduğunu ifade ederek, yeşil-beyazlı taraftarların bu sezon kombinelerin ardından yeni formalara da yoğun ilgi göstereceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Bursaspor futbol takımı bu sezon, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde "Efsane çubuklu forma", "Beyaz şampiyon forma", "yeşil ince forma" ve "5 yıldızlı forma" ile mücadele edecek.

Yeni sezon formalarının 27 Temmuz Cumartesi gününden itibaren Bursastore mağazalarında 67 TL'den başlayan fiyatlarla satılacağı bildirildi.

Tanıtım töreni sonunda Bursasporlu oyuncular toplu olarak basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: AA